ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ & ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ

▪ Καθαρισμός χαλιών
▪ Καθαρίζουμε χαλιά μηχανής και χειροποίητα χαλιά
▪ Ειδική μέθοδος καθαρισμού για χειροποίητα και ευαίσθητα χαλιά
▪ Αναζωογόνηση χρωμάτων / πέλους
▪ Κολλάρισμα χαλιών
▪ Καθαρισμός / στύψιμο / άπλωμα / τύλιγμα / συσκευασία
▪ Δωρεάν φύλαξη χαλιών
▪ Φύλαξη χαλιών σε ειδικούς χώρους, με την απαιτούμενη θερμοκρασία
▪ Καθαρίζουμε μοκέτες & φλοκάτες
▪ Καθαρισμός στρωμάτων
▪ Καθαρισμός παπλωμάτων
▪ Βιολογικοί καθαρισμοί & απολύμανση
▪ Επί τόπου καθαρισμοί
▪ Καθαρισμός σαλονιών σπιτιών
▪ Πλυντήρια / μηχανήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας
▪ Οικολογικά καθαριστικά
▪ Παράδοση / παραλαβή κατ’ οίκον
▪ Δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλα τα νησιά της Ρόδου 

Μέλημά μας… η επαγγελματική φροντίδα των χαλιών σας

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Επικοινωνήστε με τα ταπητοκαθαριστήρια MAGIC CARPET, ώστε να κλείσουμε ραντεβού για την παραλαβή των χαλιών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έρχεται στο χώρο σας, την ημέρα και την ώρα που εσείς θέλετε, για να παραλάβει τα χαλιά σας.

ΤΙΝΑΓΜΑ / ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ

Πριν αρχίσουμε τις υπηρεσίες καθαρισμού, σκουπίζουμε και τινάζουμε τα χαλιά σας. Είναι σημαντικό να απομακρυνθούν όλοι οι στέρεοι ρύποι που έχουν μαζευτεί στο χαλί.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ / ΠΛΥΣΙΜΟ

Ο καθαρισμός των χαλιών σας γίνεται με εξαιρετική επαγγελματική φροντίδα. Μετά την απομάκρυνση των λεκέδων, ακόμα και των πιο δύσκολων, τα χαλιά πλένονται στην κατάλληλη θερμοκρασία. Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά & φιλικά στο περιβάλλον. Μέλημά μας, κατά τον καθαρισμό, είναι να διατηρήσουμε ζωντανά και λαμπερά τα χρώματα των χαλιών σας. 

ΣΤΥΨΙΜΟ / ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Με ειδικό φυγοκεντρικό μηχάνημα απομάκρυνσης του νερού, προβαίνουμε στο στύψιμο των ταπήτων. Το σωστό στύψιμο και στέγνωμα είναι σημαντικό για την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών καθαρισμού και τη διατήρηση της ζωτικότητας των χρωμάτων των χαλιών σας.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΦΥΛΑΞΗ

Αφού στεγνώσουν τα χαλιά σας και πριν από τη φύλαξή τους, γίνεται ποιοτικός έλεγχος, ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα του παρεχόμενου καθαρισμού. Με ειδικά μηχανήματα, τυλίγονται ομοιόμορφα & σφικτά όλα τα χαλιά. Ακολουθεί η συσκευασία τους σε ειδικά αεριζόμενα νάιλον, ώστε να προφυλάσσονται από τη σκόνη. Η δωρεάν φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε ασφαλείς χώρους, όπου προστατεύονται από την υγρασία.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Θέλετε να σας φέρουμε τα χαλιά σας; Απλώς τηλεφωνήστε μας, ώστε να σας τα παραδώσουμε κατ’ οίκον, την ημέρα και την ώρα που εσείς θέλετε.